Stage lopen bij

Stage lopen bij Teun Fleskens

Stage lopen bij Teun Fleskens Design

Veel design stagiaires gingen je succesvol voor

Teun Fleskens is erkend stagebedrijf. Met jaarlijks 4 stageplaatsen voor zowel MBO als HBO stages. Met jarenlange ervaring in het begeleiden van stagiaires, gingen al vele stagiaires succesvol voor jou. Lees hier hun persoonlijke verhalen.

Het verhaal van Evi

"Buiten dat ik heel veel heb geleerd hier, heb ik het ook enorm naar mijn zin gehad."

Mijn naam is Evi Liefting. Ik heb in 2022 mijn afstudeerstage bij Studio Teun Fleskens mogen doen. Hier heb ik een hele mooie opdracht gekregen waar ik zelfstandig mee aan de slag ben gegaan. 

Ik heb tijdens mijn stage heel veel geleerd over ontwerpen en alle aspecten waar je rekening mee moet houden bij een design. Mijn wens voor een stageplek was dat er genoeg afwisseling moet zijn. Dat was bij Studio Teun Fleskens zeker het geval. Zo ben ik buiten mijn afstudeer project bijvoorbeeld veel met 3D programma’s bezig geweest, heb ik 3D prints gemaakt, heb ik chocolade mallen gemaakt en heb ik met verschillende prototypes geholpen waardoor ik met meerdere materialen heb gewerkt. Buiten dat ik heel veel heb geleerd hier, heb ik het ook enorm naar mijn zin gehad. Teun, bedankt!

Wil je ook stagelopen bij Teun Feskens Design? Neem dan direct contact op!
Teun Fleskens Evi Liefting
Teun Fleskens Luuk Hoezen

Het verhaal van Luuk

"Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad, en ik ben ook goed uitgedaagd."

Ik ben Luuk Hoezen. In 2020 kwam ik bij Teun binnen voor een 3e jaars stage vanuit het Sintlucas (Ruimtelijke vormgeving – Product). 

Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad, en ik ben ook goed uitgedaagd. Ik kreeg genoeg vrijheid om mezelf te ontwikkelen en ik kreeg opdrachten aansluitend aan mijn interesses. Mijn werkzaamheden hadden vooral te maken met technische vraagstukken en ontwikkeling van 1:1 prototypes. Ook heb ik bijgedragen door het bedenken van hulpmiddelen voor in de productie. Deze opdrachten gaven veel inzicht over kosten, materialen, samenwerken met 3e partijen, efficiëntie en design.

Wil je ook stagelopen bij Teun Feskens Design? Neem dan direct contact op!

Het verhaal van Wesley

"Dankzij Teun heb ik een goed inzicht gekregen over hoe een ontwerpbureau te werk gaat in de praktijk."

Mijn naam is Wesley Townsend. In 2022 heb ik mijn afstudeer stage gedaan bij studio Teun Fleskens. Het was een fijne stage plek en een zeer geschikte studio voor product design.

Dankzij Teun heb ik een goed inzicht gekregen over hoe een ontwerpbureau te werk gaat in de praktijk. Tijdens de stage ben ik zelf ook erg geïnspireerd geraakt om door gaan in de design branche. Zo ben ik mijn vervolgopleiding in gegaan met goede voorkennis en een flinke dosis motivatie. Verder kreeg ik de kans om mijn 3D teken (CAD) skills verder te ontwikkelen en hierin te groeien. Nogmaals bedankt Teun voor de waardevolle stage.

Wil je ook stagelopen bij Teun Feskens Design? Neem dan direct contact op!
Wesley Townsend

Stage lopen bij Teun Fleskens Design

Wil je ook stagelopen bij Teun Feskens Design? Neem dan direct contact op!
Teun Fleskens Icon

Teun
Fleskens
Design

Kazernestraat 6
5341 CE Oss
Nederland

mail info@teunfleskens.nl
telefoon 0031630066444