Stage lopen bij

Stage lopen bij Teun Fleskens

Stage lopen bij Teun Fleskens Design

Veel design stagiaires gingen je succesvol voor

Teun Fleskens is erkend stagebedrijf. Met jaarlijks vier stageplaatsen voor zowel mbo als hbo stages. Met jarenlange ervaring in het begeleiden van stagiaires, gingen al vele succesvolle stagiaires jou voor. Lees hieronder hun persoonlijke verhalen.

Het verhaal van Evi

"Heel veel geleerd en ook enorm naar mijn zin gehad."

Mijn naam is Evi Liefting, in 2022 heb ik mijn afstudeerstage bij Teun Fleskens Design mogen lopen. Hier heb ik een hele mooie opdracht gekregen waar ik zelfstandig mee aan de slag ben gegaan.

Ik heb tijdens mijn stage heel veel geleerd over ontwerpen en alle aspecten waar je rekening mee moet houden bij een ontwerp. Mijn wens voor een stageplek was dat er genoeg afwisseling moet zijn. Dat was bij Teun Fleskens Design zeker het geval. Zo ben ik buiten mijn afstudeer project bijvoorbeeld bezig geweest met 3D programma’s, het maken 3D-prints en chocolade mallen en heb ik met verschillende prototypes geholpen waardoor ik met meerdere materialen heb gewerkt. Buiten dat ik heel veel heb geleerd hier, heb ik het ook enorm naar mijn zin gehad. Teun, bedankt!

Wil je ook stagelopen bij Teun Feskens Design? Neem dan direct contact op!
Teun Fleskens Evi Liefting
Emma Couwenberg tijdens stage bij Teun Fleskens

Het verhaal van Emma

"De sfeer in de studio was heel erg fijn."

Ik ben Emma Couwenberg en ik heb in 2021 stage gelopen bij Studio Teun Fleskens vanuit mijn opleiding Ruimtelijke Vormgeving op Sintlucas (Boxtel).

Gedurende mijn stage heb ik veel geleerd over de diverse en soms uitdagende aspecten van het ontwerpen van producten. Ik heb bij Teun binnen een aanzienlijk korte tijd ontzettend veel kennis opgedaan die van belang is voor een ontwerper in het beroep. De opdrachten waren heel divers en ik kreeg ook de ruimte door te ontwikkelen in vaardigheden die ik graag verbeterd wilde zien. Ik heb de stage persoonlijk ook echt gezien als een bruikbaar en zinvol voorproefje op het ondernemerschap van een product- en interieur vormgever. De sfeer in de studio was heel erg fijn en ik ben heel dankbaar dat ik stage bij Teun heb mogen lopen!

Wil je ook stagelopen bij Teun Feskens Design? Neem dan direct contact op!

Het verhaal van Wesley

"Ik heb goed inzicht gekregen over hoe een ontwerpbureau te werk gaat."

Mijn naam is Wesley Townsend. In 2022 heb ik mijn afstudeer stage gedaan bij Teun Fleskens Design. Het was een fijne stage plek en een zeer geschikte studio voor product design.

Dankzij Teun heb ik een goed inzicht gekregen over hoe een ontwerpbureau te werk gaat in de praktijk. Tijdens de stage ben ik zelf ook erg geïnspireerd geraakt om door gaan in de design branche. Zo ben ik mijn vervolgopleiding in gegaan met goede voorkennis en een flinke dosis motivatie. Verder kreeg ik de kans om mijn 3D teken (CAD) skills verder te ontwikkelen en hierin te groeien. Nogmaals bedankt Teun voor de waardevolle stage.

Wil je ook stagelopen bij Teun Feskens Design? Neem dan direct contact op!
Wesley Townsend
Teun Fleskens Luuk Hoezen

Het verhaal van Luuk

"Ik kreeg genoeg vrijheid om mezelf te ontwikkelen."

Ik ben Luuk Hoezen. In 2020 kwam ik bij Teun Fleskens Design binnen voor een 3e jaars stage voor de opleiding Ruimtelijk vormgeving en product, vanuit het Sint Lucas.

Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad, en ik ben ook goed uitgedaagd. Ik kreeg genoeg vrijheid om mezelf te ontwikkelen en kreeg opdrachten aansluitend aan mijn interesses. Mijn werkzaamheden hadden vooral te maken met technische vraagstukken en ontwikkeling van 1:1 prototypes. Ook heb ik bijgedragen door het bedenken van hulpmiddelen voor in de productie. Deze opdrachten gaven veel inzicht over kosten, materialen, samenwerken met 3e partijen, efficiëntie en design.

Wil je ook stagelopen bij Teun Feskens Design? Neem dan direct contact op!

Stage lopen bij Teun Fleskens Design

Wil je ook stagelopen bij Teun Feskens Design? Neem dan direct contact op!
Teun Fleskens Icon

Teun
Fleskens
Design

Kazernestraat 6
5341 CG Oss
Nederland

mail info@teunfleskens.nl
telefoon 0031630066444